فروش اکسید روی 99 درصد

فروش بهترین اکسید روی 99 درصد

اکسید روی 99 درصد، مخلوط با روغن خشک کننده، به سفید روی تبدیل می شود. ایده استفاده از اکسید روی به عنوان رنگدانه متعلق به کورتوا فرانسوی است و به سال 1770 بر می

بیشتر بخوانید

فروش عمده اکسید روی 99 درصد

اکسید روی 99 درصد یک رنگدانه سفید مات است که در مواد آرایشی به عنوان ماده رنگی در آرایش، برای درمان پوستی مشکل دار، حساس یا تحریک شده استفاده می شود. همچنین در

بیشتر بخوانید
Call Now Buttonتماس بگیرید